اینجانب فاطمه مهدی ئی 47 ساله در کلاس زبان در موسسه رنگین کمان سپید بهمدت 2سال و 6ماه است شرکت می کنم . و از بودن در این مجموعه بسیار خرسندم چونکه همانطور که انسان نیازمند به غذای جسم می باشد در اولویت به غذای روح احتیاج بیشتر دارد. اما همیشه به ما گفته شده که روح سالم در جسم سالم یافت می شود و در نتیجه من از کودکی علاقه بسیاری به عمل آوری غذا برای افراد متفاوت با سلایق مختلف و ذائقه های مختلف بوده ام و به همین جهت در سن 30 سالگی در حالی که دو فرزند کوچک نو پا داشتم دوره های مختلف آشپزی را در قسمت صنایع غذائی فنی و حرفه ای استان اصفهان گذراندم و از آن زمان با همفکران بسیاری آشنا شدم و سلیقهای دیگران را سنجیدم و پی بردم که می توان  با یک ماده سالم وساده انواع غذاهای متنوع و جدید آماده کرد برای سنین متفاوت.

و امیدوارم بتوانم در آینده دین خود را به دوستان خود ادا کنم.

 

سالاد رنگین کمان

 

مواد لازم:

1-          هویج پخته شده نگینی خرد شده                                               1 لیوان

2-          کنسرو ذرت                                                                     1 لیوان

3-          سیب زمینی پخته شده نگینی                                                   1 لیوان سرخالی

4-          فلفل دلمه ای سبز قرمز- زرد- نارنجی نگینی خرد شده از هرکدام       1 عدد

5-          سینه مرغ پخته شده نگینی خرد شده یا ژامبون مرغ                        1 لیوان

6-          مغز گردوی نگینی                                                              نصف لیوان

7-          فلفل سبز ساتوری شده ریز                                                 1 قاشق غذاخوری

8-          جعفری ریز ساتوری شده                                                     1 فنجان

9-          مغز کاهو                                                                    3 لیوان ریز شده

10-      قارچ نگینی                                                                      1 لیوان

11-      نخود رنگی کنسرو                                                              1 لیوان

12-      نمک- فلفل سفید- سرکه یا آبلیموی تازه زنجبیل                             به میزان لازم

13-      سس مایونز یا روغن زیتون                                                    به میزان لازم

 

نکته: درصورت استفاده از گوشت مرغ درموقع پخت از هویج و چوب دارچین استفاده شود تا بوی نامطبوع گوشت گرفته شود.

طرز تهیه: ابتدا سس مورد علاقه خود را که مثلا روغن زیتون آبلیمو و ادویه جات لازم را مخلوط کرده سپس همه مواد را به ترتیب سختی در سس ریخته و حتما هر موادی که اضافه می شود مخلوط شود تا مواد کاملا یک دست گردد و در آخر روی آن را سلفون کشیده و به مدت 2 ساعت در یخچال گذاشته تا همه مواد مزه سس را به خود بگیرد.

   فاطمه مهدی­ئی  دانش آموز موسسه رنگین کمان سپید 47 ساله  عاشق هنر آشپزی